Spennende vårprogram fra kulturkomiteen i Fjell kirke

Dato: 18.01.2013

Holmestrand storband, Lise Christoffersen, Victor Riakhin og Galina Trintsoukova og Bragernes pikekor og mye mer i Fjell kirke dette vårsemesteret.

image

Kulturkomiteen i Fjell menighet har igjen gjort en flott jobb med programmering til det kommende halvårets konserter og kulturkvelder i Fjell kirke. Kulturkomiteen består nå av Kjell Norman Nilsen, Anne-Cathrine Bondø, Per Roar Ekeland, Kirsten Juliane Skille, Gisle Grahl-Jacobsen, Egil Svein Fladmark og Galina Trintsoukova.

Siden august 2006 har vi hatt et kulturarrangement i måneden og ser at Kulturkirken Fjell har blitt et mer og mer tydelig "varemerke" i byen. Det er gledelig at publikum stiller opp og vi tror også denne våren vil være spennende for et stort publikum:

Holmestrand storband tirsdag 12. februar kl. 19.00
Holmestrand storband ble stiftet i 1962 og feiret altså sitt 50-årsjubileum i fjor. De kommer med en konsert der de samme med solister presenterer klassikere fra storbandrepertoaret. De har med dansere fra Elvebyen Sportsdanseklubb. Mer informasjon om bandet: http://www.holmestrandstorband.com/
Inngang: kr. 150,-

Lise Christoffersen torsdag 7. mars kl 19.00
Dette er kvelden før den internasjonale kvinnedagen 8. mars og Vi markerer 100-årsjubileet for kvinnenes stemmerett i Norge. Lise Christoffersen har gjennom mange år tjent demokratiet både her i Drammen som ordfører og bystyremedlem og nå i mange år som stortingsrepresentant. Hennes tema er: 100 år med stemmerett - hva nå?!  Det blir også fine kulturinnslag i tillegg til Lises foredrag.

Inngang: kr. 100,-

Victor Riakhin og Galina Trintsoukova spiller torsdag 18. april kl. 19.00
Galina og Victor er kjente og kjære musikere i Fjell. Begge har lang praksis som utøvende musikere både i Russland og Norge. Victor har turnert som konsertorganist i hele Europa. Denne kvelden spiller de sammen på orgel og flygel - firhendig og hver for seg - en konsert med ispedde "tangenthistorier". Victor forteller små anekdoter og informerer om musikk og komponister mellom stykkene.

Inngang: kr. 100,-

Noor og Ivar blomsterInterkulturell kveld tirsdag 14. mai kl. 19.00
I flere år har Minhaj Ul Quran Intl Drammen ved Noor Ahmad Noor og Fjell kirke ved Ivar Flaten arrangert en felles kulturkveld. I år gjør vi det igjen, men kanskje på en litt ny måte?

Inngang: Gratis (Kulturkvelden er støttet av Buskerud begravelsesbyrå)

Bragernes jentekor torsdag 6. juni kl. 18.00
Beate Fevang har drevet jente- og ungdomskor i Bragernes kirke i mange år og korene har oppnådd stor anerkjennelse. De har konsertert både hjemme og i utlandet og har utgitt CD. Vi gleder oss til en morsom og vakker konsert med et sommerlig repertoar.

Inngang: Kr. 100,-

Praktiske opplysninger
Det er ikke nummererte plasser og vi opererer etter prinsippet "førstemann til mølla". Det er mulig å bestille billetter ved å sende en e-post til billett@fjellkirke.no Billettene kan betales til vår konto 2220.14.83666 og merkes med den aktuelle konserten. Ta kontakt med Galina Trintsoukova på e-post Galina@fjellkirke.no hvis du har spørsmål. Hun kan også nås på mobiltelefon 906 14 962

Vi har alltid kafeteria i peisestua med salg av kaker og kaffe etter kulturkveldene. Det sosiale fellesskapet og møtet med kunstnerne etter konserten er en del av opplevelsen i Kulturkirken Fjell.

Det er begrenset plass til parkering utenfor kirken. Det er parkeringsplass til høyre før innkjørselen til kirken og det er normalt mulig å parkere oppe på skoleplassen foran Galterud skole som ligger 2 minutters gange fra kirken.

Se kart her: http://www.gulesider.no/query?what=cs&search_word=solsvingen+90%2C+drammen