Nydelig konsert med Prosjektkoret

Dato: 06.12.2012

I går kveld var det fullt hus i Fjell kirke med den årlige julekonserten til Prosjektkoret

image

Det var en kald kveld i Drammen, men de godt og vel 250 frammøtte fikke en konsert som varmet! Årets solister var Halldis Kirkeng og Lennarth Gryting. Bandet ble (som vanlig) ledet av Stian Tveit (piano). De to andre i bandet var Trym Gjermundbo (trommer) og Jan Ekornrud (bass). Koret består av sangere fra hele byen og de sang veldig bra under ledelse av Terje Marthinsen og Per Roar Ekeland.

Etter konserten serverte koret kaker og kaffe - og en stor utlodning. Sangerne gjør alt på dugnad. Det er tiende året prosjektkoret har julekonsert og det har blitt en god tradisjon i Fjell kirke. Det er mange som som står på for å få dette til. Lill Tone Grahl-Jacobsen og Ellen Marie Theodorsen har vært med i alle år og gjør en formidabel innsats.

Menighetsrådets leder Margrethe Renaa ga en stor blomstertakk til Per Roar, Terje, Ellen Marie og Lill Tone under kaffen.

Nå er adventstida godt igang - og vi kan se fram til julehøytiden!

Hvis du vil se flere bilder fra konserten og fra kirkens øvrige virksomhet, kan du gå til Facebook-sidene våre ( www.facebook.com/fjellkirke). Fotografen Roger Hennum tok mange fine bilder. Det er også han som har tatt bildet i denne rapporten.