Gravferd/bisettelse

DSC04801

Fjell kirke har ingen egen kirkegård, og vi har ikke så mange bisettelser gjennom året. Seremonien blir planlagt og gjennomført i nært samarbeid mellom prest, organist og begravelsesbyrå. Mange velger å bruke Drammen krematorium til bisettelsen, men Fjell kirke er også et godt sted å være når en skal ta farvel med en kjær som har gått bort.

I så god tid som mulig før bisettelsen/begravelsen, tar presten kontakt med nærmeste pårørende for avtale om samtale. I samtalen kan de nærmeste få snakke sammen om sorgen og tapet. Samtalen blir også en bakgrunn for å skrive minnetale - og bli enige om seremonien ellers. Det er fint om de pårørende deltar med tekstlesing, lystenning og evt. også minnetalen.

Se mer informasjon om begravelse/bisettelse her..