Dåp

Vi har noen dåp i Fjell kirke hvert år. Det er ikke så veldig mange og vi setter desto større pris på dem som velger å døpe sine barn hos oss. En gang i mellom har vi også dåp av ungdom og voksne.

For hvert barn som døpes i vår menighet, fester vi et lite hjerte med navn og dato på dåpsskipet vårt ved inngangen til kirkerommet. Slik minnes alle i menigheten om å be for barna våre. Menigheten følger også opp ved å komme med små gaver og hilsener når barna vokser opp. Vi sender ut invitasjoner på e-post og i vanlig post - og vi ringer gjerne rundt også. Se mer informasjon under Trosopplæring..

Ta gjerne kontakt med oss direkte for å melde dåp. Vårt sentrale kirkekontor tar seg også av denne oppgaven, og du kommer direkte dit hvis vi ikke er å treffe i Fjell kirke.

Elektronisk påmelding til dåp gjøres Hdrammen.kirkene.net/index.phtmlER.

Se mer informasjon om dåpen her..