Utleie

Fjell kirke har store og romslige lokaler og har anledning til å leie ut til ulike behov. Det kan være aktuelt å leie ut til mindre selskaper; som dåpselskap, konfirmasjon m. m. i kirkestuen og i menighetsalen som ligger i forlengelsen av kirkerommet.
I underetasjen leier vi ut andre arrangementer i et lokale der det kan dekkes til 100 personer. Det er lyse og trivelige lokaler med et godt utrustet kjøkken. Det er egen inngang fra nedsiden av bygget.

Ta kontakt med Drammen kirkelige fellesråd på Bragernes torg 6 ved Jorunn Lyng Haugseth som kan ta imot bestilling og gjøre nærmere avtaler. Dette gjøres i vanlig kontortid mellom kl. 10.00 og 14.00. Mailadresse: jhaugseth@drammen.kirken.no  - telefon 32 98 91 11. Lokal utleiekontakt i Fjell kirke er Andrew B Bozee: andrewbozee@hotmail.com - telefon 98 83 46 68.

Prisen på utleie er:
Menighetsalen kr.1.000,-
Kirkestuen kr.1.000,-
Underetasjen kr 2.000,-

Kirkerommet

Aqua i Fjell 27 aug 2006Kirkerommet kan leies ut til konserter og andre kulturarrangement som ikke bryter med rommets karakter og daglige bruk. Menighetsrådet er ansvarlig for utleie, og søknader må sendes i god tid. Disse kan også sendes via konsulent J. Lyng Haugseth (se ovenfor).

Prisen for utleie er fastsatt av Drammen kirkelige fellesråd og er avhengig av om leietaker bor i Drammen eller ikke.

Kirkestue og menighetssal

fest_konfirmasjon_peisestueTil selskaper med opp til 40 deltakere er kirkestua velegnet. Kjøkkenet ligger like inntil og gjør det praktisk for leietaker. Det er også mulig å slå opp en skillevegg inn til menighetssalen som gir rom for en langt større gruppe, litt avhengig av møblering.

Kjøkken

kjokken_arsmote_livoggryKjøkkenet er praktisk med storkjøkken oppvaskmaskin, store kaffetraktere og komfyr og kjøleskap. Det er dekketøy til ca. 100.

Dåpsventerom

Dette er et lite rom som kan brukes til møter med opp til 8-10 deltakere.