Logo 30 år

VELKOMMEN TIL FJELL KIRKE

Gjennom hele året vil vi på ulike måter markere jubileet ved å se både framover og bakover. Vi inviterer alle til å gi innspill til hvordan Fjell kirke best kan tjene menigheten og nabolaget! Jubileumskomiteens program for jubileet finner du her! (Vi tar forbehold om endringer.)

Morgenbønn hver tirsdag 9.00-9.15 med mulighet til stillhet for ettertanke, lystenning, bønn, meditasjon og samtale. Kvinnetrening med instruktør hver mandag og onsdag 19.00-20.00.Treningen foregår i kirkens underetasje. Babysang tirsdager kl. 11.00 (Dette semesteret i Strømsø menighetshus.).  Gøy med musikk på onsdager kl. 16.30 (middag serveres først). Nabokafeen på torsdager kl. 11.00 med servering av vafler, suppe, kaffe og te. Oasen er et fritidstilbud for ungdom på Fjell. Tilbudet består av lunsj, middag, leksehjelp og ulike aktiviteter. Åpningstider er torsdag frem til klokka 17.00.

Fjell menighet på Facebook: www.facebook.com/fjellkirke

Kirkerottene kommer til Drammen!

Skrevet: 17.10.2014

Alle årets 5-åringer inviteres til Kirkerotteteater i Bragernes kirke lørdag 8. november kl 1700!

TV-aksjon for Kirkens Nødhjelp

Skrevet: 14.10.2014

Søndag 19. oktober kl. 15.30 starter årets store innsamlingsdugnad. TV-aksjonen samler inn penger til Kirkens Nødhjelp og aksjon for rent vann.

Vellykket tur til Melton - Suffolk

Skrevet: 07.10.2014

Fredag 3. oktober dro en gruppe på 11 fra Fjell menighet på vennskapsbesøk til Melton i Suffolk. Det ble en meget hyggelig og vellykket tur!

Les hele nyheten

Nå skjer det snart noe i kirka for 4-åringene!

Skrevet: 29.09.2014

Helgen 18. og 19. oktober 2014 er det endelig 4-åringene sin tur!

Fjell kirke 2Fjell menighet har en visjon
Vi vil være et møtested for alle som bor i vår bydel. Også for de mange som ikke deler den kristne tro. Derfor arbeider vi med ulike aktiviteter og ønsker at alle skal føle seg velkommen.

Kirken ville ikke blitt bygget i 1984 hvis det ikke var fordi vi er en kristen menighet som ønsker å komme sammen til gudstjeneste. Gudstjenestene og bønnen er det som bærer vår virksomhet. Samlingen om Guds ord og de hellige handlingene; dåp, nattverd, bønn og lovsang er det som gjør at vi er kirke.

Vi tror vår Gud og skaper vil at vi skal være her for hverandre og bidra til det beste for vår bydel. Derfor ønsker vi å ha åpne gode arrangementer som kan gi noe for alle. Derfor trenger vi også medhjelpere og medspillere som kan hjelpe oss til å nå våre felles mål.

Du er hjertelig velkommen til Fjell kirke og håper at du kan finner din plass her. Enten du er en som stikker innom av og til - eller om du ønsker å bidra oftere. Kontakt oss med dine ønsker og ideer!