Velkommen til Fjell kirke

Morgenbønn hver tirsdag 9.00-9.15 med mulighet til stillhet for ettertanke, lystenning, bønn, meditasjon og samtale.

De faste aktivitetene tar pause til over sommeren. Oppstart igjen i slutten av august jfr kalenderen! Se egen artikkel om gudstjenesteplan for sommeren!

Følgende aktiviteter har pause: Kvinnetrening med instruktør hver mandag og onsdag 19.00-20.00.Treningen foregår i kirkens underetasje. Babysang tirsdager kl. 12.00 (Strømsø menighetshus).  Gøy med musikk på onsdager kl. 16.30 (middag serveres først). Nabokafeen på torsdager kl. 11.00 med servering av vafler, suppe, kaffe og te.

Fjell menighet på Facebook: www.facebook.com/fjellkirke

Ikonutstilling i Fjell kirke

Skrevet: 24.06.2016

Den syriske ikonmaleren Ossama Mussleh stiller ut sine ikoner i Fjell kirke torsdag 18. august

Les hele nyheten

Gudstjenester sør for elva i sommer

Skrevet: 13.05.2016

Denne sommeren samarbeider Strømsø, Tangen og Fjell menigheter om gudstjenestene. Det blir altså gudstjenester tredje hver helg i hver av kirkene.

Pilegrimsvandring fra Gamle Skoger kirke til Fjell kirke

Skrevet: 13.05.2016

Søndag 21. august går årets pilegrimsvandring sammen med Tangen, Strømsø og Skoger menigheter.

Tord Gustavsen og Simin Tander

Skrevet: 12.05.2016

For andre år på rad besøker Tord Gustavsen Fjell kirke i forbindelse med Drammen Sacred Music Festival

Fjell kirke 2Fjell menighet har en visjon
Vi vil være et møtested for alle som bor i vår bydel. Også for de mange som ikke deler den kristne tro. Derfor arbeider vi med ulike aktiviteter og ønsker at alle skal føle seg velkommen.

Kirken ville ikke blitt bygget i 1984 hvis det ikke var fordi vi er en kristen menighet som ønsker å komme sammen til gudstjeneste. Gudstjenestene og bønnen er det som bærer vår virksomhet. Samlingen om Guds ord og de hellige handlingene; dåp, nattverd, bønn og lovsang er det som gjør at vi er kirke.

Vi tror vår Gud og skaper vil at vi skal være her for hverandre og bidra til det beste for vår bydel. Derfor ønsker vi å ha åpne gode arrangementer som kan gi noe for alle. Derfor trenger vi også medhjelpere og medspillere som kan hjelpe oss til å nå våre felles mål.

Du er hjertelig velkommen til Fjell kirke og håper at du kan finner din plass her. Enten du er en som stikker innom av og til - eller om du ønsker å bidra oftere. Kontakt oss med dine ønsker og ideer!