Logo 30 år

Søndag 24. august markerer vi innvielsen av Fjell kirke for 30 år siden. Gjennom hele året vil vi på ulike måter markere jubileet ved å se både framover og bakover. Vi inviterer alle til å gi innspill til hvordan Fjell kirke best kan tjene menigheten og nabolaget! Jubileumskomiteens program for jubileet finner du her! (Vi tar forbehold om endringer.)

Morgenbønn hver tirsdag 9.00-9.15 med mulighet til stillhet for ettertanke, lystenning, bønn, meditasjon og samtale. Kvinnetrening med instruktør hver mandag og onsdag 19.00-20.00.Treningen foregår i kirkens underetasje. Babysang tirsdager kl. 11.00. (Avsluttet for semesteret. Nytt kurs til høsten.)  Gøy med musikk på onsdager kl. 16.30 (middag serveres først). Nabokafeen på torsdager kl. 11.00 med servering av vafler, suppe, kaffe og te. Oasen er et fritidstilbud for ungdom på Fjell. Tilbudet består av lunsj, middag, leksehjelp og ulike aktiviteter. Åpningstider er onsdager og torsdager frem til klokka 17.00.

Fjell menighet på Facebook: www.facebook.com/fjellkirke

Jenter på utveksling fra Tanzania

Skrevet: 08.04.2014

I mars kom åtte spente deltagere fra Tanzania og Guatemala til Norge som deltagere i Spor-programmet i "Vennskap Nord/Sør". To av dem, Elizabeth Israel og Elizabeth John har sin arbeidspraksis i kirken i Drammen.

SKRUK kommer til kulturkirken Fjell

Skrevet: 04.04.2014

Søndag 4. mai kl. 17.30 kommer SKRUK til Fjell kirke og gir konsert.

Skole og kirke på Fjell - samtale ved 30-årsjubileet

Skrevet: 03.04.2014

Tidligere rektor ved Fjell skole innledet til samtale i Fjell kirke søndag 30. mars. Han fortalte om samarbeidet gjennom over 30 år og pekte på muligheter i tiden som kommer.

Les hele nyheten

Fjell menighet på tur til England i oktober

Skrevet: 02.04.2014

Vår vennskapsmenighet ønsker Fjell menighet velkommen første  helg i oktober. Meld deg på!

Fjell kirke 2Fjell menighet har en visjon
Vi vil være et møtested for alle som bor i vår bydel. Også for de mange som ikke deler den kristne tro. Derfor arbeider vi med ulike aktiviteter og ønsker at alle skal føle seg velkommen.

Kirken ville ikke blitt bygget i 1984 hvis det ikke var fordi vi er en kristen menighet som ønsker å komme sammen til gudstjeneste. Gudstjenestene og bønnen er det som bærer vår virksomhet. Samlingen om Guds ord og de hellige handlingene; dåp, nattverd, bønn og lovsang er det som gjør at vi er kirke.

Vi tror vår Gud og skaper vil at vi skal være her for hverandre og bidra til det beste for vår bydel. Derfor ønsker vi å ha åpne gode arrangementer som kan gi noe for alle. Derfor trenger vi også medhjelpere og medspillere som kan hjelpe oss til å nå våre felles mål.

Du er hjertelig velkommen til Fjell kirke og håper at du kan finner din plass her. Enten du er en som stikker innom av og til - eller om du ønsker å bidra oftere. Kontakt oss med dine ønsker og ideer!