Godt nytt år!

Velkommen til Fjell kirke!

Morgenbønn hver tirsdag 9.00-9.15 med mulighet til stillhet for ettertanke, lystenning, bønn, meditasjon og samtale. Kvinnetrening med instruktør hver mandag og onsdag 19.00-20.00.Treningen foregår i kirkens underetasje. Babysang tirsdager kl. 11.00.  Gøy med musikk på onsdager kl. 16.30 (middag serveres først). Nabokafeen på torsdager kl. 11.00 med servering av vafler, suppe, kaffe og te.

Fjell menighet på Facebook: www.facebook.com/fjellkirke

Kulturprogrammet i Fjell kirke

Skrevet: 23.01.2015

Kulturkomiteen i Fjell kirke har det meste av vårsemesteret klart med mange fine arrangementer. Først ute er Royal Garden Jazzband 12. februar

Laila Kaasa forteller fra Ngaundéré, Kamerun

Skrevet: 15.01.2015

Laila Kaasa har jobbet i flere år i Afrika. Hun har jobbet for NOR-misjon i Uganda og gjør nå tjeneste i Kamerun. Hun er med i Fjell kirke på søndag 18.1

Babysangkurs for Strømsø og Fjell i Fjell kirke

Skrevet: 06.01.2015

Vårens babysangkurs starter opp tirsdag 13. januar i Fjell kirke

Les hele nyheten

Gøy med musikk starter opp igjen!

Skrevet: 06.01.2015

Har dere barn som er glad i musikk og bevegelse? Ønsker dere å bli kjent med flere familier som har barn i samme alder som dere?

Fjell kirke 2Fjell menighet har en visjon
Vi vil være et møtested for alle som bor i vår bydel. Også for de mange som ikke deler den kristne tro. Derfor arbeider vi med ulike aktiviteter og ønsker at alle skal føle seg velkommen.

Kirken ville ikke blitt bygget i 1984 hvis det ikke var fordi vi er en kristen menighet som ønsker å komme sammen til gudstjeneste. Gudstjenestene og bønnen er det som bærer vår virksomhet. Samlingen om Guds ord og de hellige handlingene; dåp, nattverd, bønn og lovsang er det som gjør at vi er kirke.

Vi tror vår Gud og skaper vil at vi skal være her for hverandre og bidra til det beste for vår bydel. Derfor ønsker vi å ha åpne gode arrangementer som kan gi noe for alle. Derfor trenger vi også medhjelpere og medspillere som kan hjelpe oss til å nå våre felles mål.

Du er hjertelig velkommen til Fjell kirke og håper at du kan finner din plass her. Enten du er en som stikker innom av og til - eller om du ønsker å bidra oftere. Kontakt oss med dine ønsker og ideer!