Vipps: 84569

Velkommen til Fjell kirke

Kvinnetrening med instruktør hver mandag og onsdag 19.00-20.00.Treningen foregår i kirkens underetasje. Babysang torsdager kl. 12.00 (Strømsø menighetshus).  Gøy med musikk på onsdager kl. 16.30 (middag serveres først)  Nabokafeen på torsdager kl. 11.00 med servering av vafler, suppe, kaffe og te.

OBS OBS: Vi har kommet inn i en litt sommerstille periode, men kommer meget sterkt tilbake over ferien. Start: Kvinnetrening (Aerobic) 21. august, Nabokafeen 30.aug og Gøy med musikk 6. sept. Vil lanserer også flere nye tilbud etter sommeren!
Gudstjenestene har vi sammen med Strømsø og Tangen i perioden fra 25. juni til 20. august. Start i Strømsø 25.juni, så i Tangen 2. juli, i Fjell 9. juli osv
.

Se kalenderen på høyre side for opplysninger om gudstjenester og andre arrangementer!

Fjell menighet på Facebook: www.facebook.com/fjellkirke

Konsert med Ola Bremnes i Fjell kirke 24. september 19.00

Skrevet: 16.06.2017

Ola Bremnes med band kommer med nytt stoff: Herr Petters poetiske pulver - prelansering av CD som slippes i oktober

Vennskapsmenighet fra Melton, England på besøk i Fjell

Skrevet: 16.06.2017

Fra fredag 16. til mandag 19. juni har vi besøk av 14 medlemmer av vår vennskapsmenighet . Vi har planlagt et omfattende og fint program.

Pilegrimsvandring fra Gamle Skoger kirke til Fjell kirke

Skrevet: 07.06.2017

Søndag 20. august går årets pilegrimsvandring sammen med Tangen, Strømsø og Skoger menigheter.

Les hele nyheten

Hvordan forebygge og bekjempe religiøs fanatisme

Skrevet: 15.05.2017

Hadia Tajik innleder til samtale og leder samtalen i Drammen kirkeforum i Bragernes menighetshus mandag 22. mai kl. 19.00

Fjell kirke 2Fjell menighet har en visjon
Vi vil være et møtested for alle som bor i vår bydel. Også for de mange som ikke deler den kristne tro. Derfor arbeider vi med ulike aktiviteter og ønsker at alle skal føle seg velkommen.

Kirken ville ikke blitt bygget i 1984 hvis det ikke var fordi vi er en kristen menighet som ønsker å komme sammen til gudstjeneste. Gudstjenestene og bønnen er det som bærer vår virksomhet. Samlingen om Guds ord og de hellige handlingene; dåp, nattverd, bønn og lovsang er det som gjør at vi er kirke.

Vi tror vår Gud og skaper vil at vi skal være her for hverandre og bidra til det beste for vår bydel. Derfor ønsker vi å ha åpne gode arrangementer som kan gi noe for alle. Derfor trenger vi også medhjelpere og medspillere som kan hjelpe oss til å nå våre felles mål.

Du er hjertelig velkommen til Fjell kirke og håper at du kan finner din plass her. Enten du er en som stikker innom av og til - eller om du ønsker å bidra oftere. Kontakt oss med dine ønsker og ideer!