Velkommen til Fjell kirke

Middagsbønn tirsdag 13.00-13.15. Kvinnetrening med instruktør hver mandag og onsdag 19.00-20.00.Treningen foregår i kirkens underetasje. Babysang torsdager kl. 12.00 (Strømsø menighetshus).  Gøy med musikk på onsdager kl. 16.30 (middag serveres først). Nabokafeen på torsdager kl. 11.00 med servering av vafler, suppe, kaffe og te.

Se kalenderen på høyre side for opplysninger om gudstjenester og andre arrangementer!

Fjell menighet på Facebook: www.facebook.com/fjellkirke

Julevandring i Fjell kirke

Skrevet: 24.11.2016

Onsdag 30. november kler vi oss ut og leker oss gjennom juleevangeliet.

Konsert: Rom i herberget 8.12 i Fjell kirke

Skrevet: 24.11.2016

Annerledes julekonsert med Gjertruds sigøynerorkester, Solfrid Molland og lokale gatemusikanter

Les hele nyheten

Bli med på KlubbB i Tangen 18. november!

Skrevet: 14.11.2016

Alle 4.-7. klassinger på sørsiden av elva inviteres til klubbkveld med spill, lek og pølser fra klokka 18.00-20.00.

LysVåken!

Skrevet: 14.11.2016

5.- 7. klassinger i Strømsø og Fjell inviteres til overnatting og mye moro i Fjell kirke!

Fjell kirke 2Fjell menighet har en visjon
Vi vil være et møtested for alle som bor i vår bydel. Også for de mange som ikke deler den kristne tro. Derfor arbeider vi med ulike aktiviteter og ønsker at alle skal føle seg velkommen.

Kirken ville ikke blitt bygget i 1984 hvis det ikke var fordi vi er en kristen menighet som ønsker å komme sammen til gudstjeneste. Gudstjenestene og bønnen er det som bærer vår virksomhet. Samlingen om Guds ord og de hellige handlingene; dåp, nattverd, bønn og lovsang er det som gjør at vi er kirke.

Vi tror vår Gud og skaper vil at vi skal være her for hverandre og bidra til det beste for vår bydel. Derfor ønsker vi å ha åpne gode arrangementer som kan gi noe for alle. Derfor trenger vi også medhjelpere og medspillere som kan hjelpe oss til å nå våre felles mål.

Du er hjertelig velkommen til Fjell kirke og håper at du kan finner din plass her. Enten du er en som stikker innom av og til - eller om du ønsker å bidra oftere. Kontakt oss med dine ønsker og ideer!