Fjell menighet

Fjell menighet
Solsvingen 90, 3034 Drammen
Telefon: 32 98 92 30 
Faks: 32 98 92 31
E-post: post@fjellkirke.no 
Bankkonto: 2220.14.83666
Org.nr: 976 989 686

Du er her: Fjell

Fjell menighet

Velkommen til Fjell kirke

Morgenbønn hver tirsdag 9.00-9.15 med mulighet til stillhet for ettertanke, lystenning, bønn, meditasjon og samtale.

De faste aktivitetene tar pause til over sommeren. Oppstart igjen i slutten av august jfr kalenderen! Se egen artikkel om gudstjenesteplan for sommeren!

Følgende aktiviteter har pause: Kvinnetrening med instruktør hver mandag og onsdag 19.00-20.00.Treningen foregår i kirkens underetasje. Babysang torsdager kl. 12.00 (Strømsø menighetshus).  Gøy med musikk på onsdager kl. 16.30 (middag serveres først). Nabokafeen på torsdager kl. 11.00 med servering av vafler, suppe, kaffe og te. 

Fjell menighet på Facebook: www.facebook.com/fjellkirke

Gøy med musikk starter opp igjen!

Se hele artikkelen

Skrevet: 18.08.2016

Har dere barn som er glad i musikk og bevegelse? Ønsker dere å bli kjent med flere familier som har barn i samme alder som dere?

Les hele nyheten


Babysangkurs for Strømsgodset, Strømsø og Fjell i Strømsø menighetshus

Se hele artikkelen

Skrevet: 16.08.2016

Høstens babysangkurs starter opp torsdag 8. september i Strømsø menighetshus

Les hele nyheten


Ikonutstilling og syrisk restaurant

Se hele artikkelen

Skrevet: 24.06.2016

Den syriske ikonmaleren Ossama Mussleh stiller ut sine ikoner i Fjell kirke torsdag 18. august. Det blir også salg av nydelig syrisk mat.

Les hele nyheten


Gudstjenester sør for elva i sommer

Se hele artikkelen

Skrevet: 13.05.2016

Denne sommeren samarbeider Strømsø, Tangen og Fjell menigheter om gudstjenestene. Det blir altså gudstjenester tredje hver helg i hver av kirkene.

Les hele nyheten


  

Fjell kirke 2Fjell menighet har en visjon 
Vi vil være et møtested for alle som bor i vår bydel. Også for de mange som ikke deler den kristne tro. Derfor arbeider vi med ulike aktiviteter og ønsker at alle skal føle seg velkommen.

Kirken ville ikke blitt bygget i 1984 hvis det ikke var fordi vi er en kristen menighet som ønsker å komme sammen til gudstjeneste. Gudstjenestene og bønnen er det som bærer vår virksomhet. Samlingen om Guds ord og de hellige handlingene; dåp, nattverd, bønn og lovsang er det som gjør at vi er kirke.

Vi tror vår Gud og skaper vil at vi skal være her for hverandre og bidra til det beste for vår bydel. Derfor ønsker vi å ha åpne gode arrangementer som kan gi noe for alle. Derfor trenger vi også medhjelpere og medspillere som kan hjelpe oss til å nå våre felles mål.

Du er hjertelig velkommen til Fjell kirke og håper at du kan finner din plass her. Enten du er en som stikker innom av og til - eller om du ønsker å bidra oftere. Kontakt oss med dine ønsker og ideer!