God påske!

Velkommen til Fjell kirke!

Morgenbønn hver tirsdag 9.00-9.15 med mulighet til stillhet for ettertanke, lystenning, bønn, meditasjon og samtale. Kvinnetrening med instruktør hver mandag og onsdag 19.00-20.00.Treningen foregår i kirkens underetasje. Babysang tirsdager kl. 11.00.  Gøy med musikk på onsdager kl. 16.30 (middag serveres først). Nabokafeen på torsdager kl. 11.00 med servering av vafler, suppe, kaffe og te.

Fjell menighet på Facebook: www.facebook.com/fjellkirke

Påsken i Fjell kirke

Skrevet: 27.03.2015

Menigheten feirer påske på tradisjonelt vis. Vi har gjester som bidrar med sang og musikk gjennom hele påsken.

Gudstjeneste og menighetens årsmøte

Skrevet: 21.03.2015

På søndag 22.3 har vi gudstjeneste for små og store med etterfølgende årsmøte for menigheten.

Senior-volleyballag trenger heiagjeng

Skrevet: 06.03.2015

Senior-volleyballaget "Entusiastene" er i regi av Den norske kirke i Drammen. Lørdag 21.mars skal de spille sin første turnering, og de trenger en heiagjeng! Vi setter opp buss og håper du vil være med på heiagjeng-tur.

Lær å trylle!

Skrevet: 09.02.2015

Møt fyrverkeriet RockeRuben!

Fjell kirke 2Fjell menighet har en visjon
Vi vil være et møtested for alle som bor i vår bydel. Også for de mange som ikke deler den kristne tro. Derfor arbeider vi med ulike aktiviteter og ønsker at alle skal føle seg velkommen.

Kirken ville ikke blitt bygget i 1984 hvis det ikke var fordi vi er en kristen menighet som ønsker å komme sammen til gudstjeneste. Gudstjenestene og bønnen er det som bærer vår virksomhet. Samlingen om Guds ord og de hellige handlingene; dåp, nattverd, bønn og lovsang er det som gjør at vi er kirke.

Vi tror vår Gud og skaper vil at vi skal være her for hverandre og bidra til det beste for vår bydel. Derfor ønsker vi å ha åpne gode arrangementer som kan gi noe for alle. Derfor trenger vi også medhjelpere og medspillere som kan hjelpe oss til å nå våre felles mål.

Du er hjertelig velkommen til Fjell kirke og håper at du kan finner din plass her. Enten du er en som stikker innom av og til - eller om du ønsker å bidra oftere. Kontakt oss med dine ønsker og ideer!