God påsketid!

Velkommen til Fjell kirke!

Morgenbønn hver tirsdag 9.00-9.15 med mulighet til stillhet for ettertanke, lystenning, bønn, meditasjon og samtale. Kvinnetrening med instruktør hver mandag og onsdag 19.00-20.00.Treningen foregår i kirkens underetasje. Babysang tirsdager kl. 11.00.  Gøy med musikk på onsdager kl. 16.30 (middag serveres først). Nabokafeen på torsdager kl. 11.00 med servering av vafler, suppe, kaffe og te.

Fjell menighet på Facebook: www.facebook.com/fjellkirke

Hjelp til gatebarn i Naoundere, Kamerun

Skrevet: 30.04.2015

Laila Kaasa jobber som lærer i Kamerun for Norsk Misjonsselskap. Hun er også aktiv i et prosjekt for gatebarn i byen.

Kom og få 6-årsboka!

Skrevet: 28.04.2015

9. og 10. mai skjer det!

Pilegrimsvandring til St Hallvards brønn

Skrevet: 27.04.2015

Vi vandrer på våre gamle pilegrimsleder torsdag 14. (Kristi Himmelfartsdag) og fredag 15. mai (St.Hallvards dag). Vandringen går fra Sande i sør og fra Vardåsen i nord, målet er Lier hvor St.Hallvard levde på 1000-tallet

Kirkekaffe med 60-årsmarkering

Skrevet: 21.04.2015

Etter gudstjenesten på søndag inviterer menighetsrådet i Fjell kirke til en utvidet kirkekaffe i anledning sokneprest Ivar Flatens 60-årsdag

Fjell kirke 2Fjell menighet har en visjon
Vi vil være et møtested for alle som bor i vår bydel. Også for de mange som ikke deler den kristne tro. Derfor arbeider vi med ulike aktiviteter og ønsker at alle skal føle seg velkommen.

Kirken ville ikke blitt bygget i 1984 hvis det ikke var fordi vi er en kristen menighet som ønsker å komme sammen til gudstjeneste. Gudstjenestene og bønnen er det som bærer vår virksomhet. Samlingen om Guds ord og de hellige handlingene; dåp, nattverd, bønn og lovsang er det som gjør at vi er kirke.

Vi tror vår Gud og skaper vil at vi skal være her for hverandre og bidra til det beste for vår bydel. Derfor ønsker vi å ha åpne gode arrangementer som kan gi noe for alle. Derfor trenger vi også medhjelpere og medspillere som kan hjelpe oss til å nå våre felles mål.

Du er hjertelig velkommen til Fjell kirke og håper at du kan finner din plass her. Enten du er en som stikker innom av og til - eller om du ønsker å bidra oftere. Kontakt oss med dine ønsker og ideer!