Velkommen til Fjell kirke

Det nærmer seg sommertid, og mange av de faste aktivitetene våre har pause til høsten. Gudstjenestene i sommer deler vi med Strømsø menighet. Den første felles gudstjenesten er i Fjell kirke 21. juni og deretter hver 14. dag.

Logo kirkevalg 2015 Kandidatliste og valglokaler
Forhåndsstemming ved Kirkekontoret, Bragernes torg 6.
Mandag-fredag fra kl. 10-14, 10.8-11.9.15

Morgenbønn hver tirsdag 9.00-9.15 med mulighet til stillhet for ettertanke, lystenning, bønn, meditasjon og samtale. Kvinnetrening med instruktør hver mandag og onsdag 19.00-20.00.Treningen foregår i kirkens underetasje. Babysang tirsdager kl. 11.00.  Gøy med musikk på onsdager kl. 16.30 (middag serveres først). Nabokafeen på torsdager kl. 11.00 med servering av vafler, suppe, kaffe og te.

Fjell menighet på Facebook: www.facebook.com/fjellkirke

Eritreisk ortodoks menighet leier lokaler i Fjell kirke

Skrevet: 03.07.2015

Den Eritreisk Ortodokse Menighet i Buskerud har underskrevet kontrakt for leie av lokaler i Fjell kirke. Vi er glade for å ha dem i hus!

Les hele nyheten

Valg på nytt menighetsråd i Fjell kirke

Skrevet: 09.06.2015

Mandag 14. september er det kommunestyrevalg i Norge. Samme dag velges nye menighetsråd for 4 år. Kandidatene til valget i Fjell menighet er klar.

Les hele nyheten

Boka om Fjell kirke tilgjengelig i bokhandlene

Skrevet: 05.06.2015

Vi har gitt ut bok om menighetens historie, visjoner og praktiske erfaringer i Fjell bydel gjennom 30 år: En by på et fjell kan ikke skjules. Fjell kirke 1984-2014.

Biskop Per Arne Dahl med to ukers besøk i Drammen

Skrevet: 13.05.2015

Vår nye biskop gjennomfører visistas av alle Den norske kirkes menigheter i Drammen prosti 26.mai til 7. juni. Han har et stort og spennende program.

Fjell kirke 2Fjell menighet har en visjon
Vi vil være et møtested for alle som bor i vår bydel. Også for de mange som ikke deler den kristne tro. Derfor arbeider vi med ulike aktiviteter og ønsker at alle skal føle seg velkommen.

Kirken ville ikke blitt bygget i 1984 hvis det ikke var fordi vi er en kristen menighet som ønsker å komme sammen til gudstjeneste. Gudstjenestene og bønnen er det som bærer vår virksomhet. Samlingen om Guds ord og de hellige handlingene; dåp, nattverd, bønn og lovsang er det som gjør at vi er kirke.

Vi tror vår Gud og skaper vil at vi skal være her for hverandre og bidra til det beste for vår bydel. Derfor ønsker vi å ha åpne gode arrangementer som kan gi noe for alle. Derfor trenger vi også medhjelpere og medspillere som kan hjelpe oss til å nå våre felles mål.

Du er hjertelig velkommen til Fjell kirke og håper at du kan finner din plass her. Enten du er en som stikker innom av og til - eller om du ønsker å bidra oftere. Kontakt oss med dine ønsker og ideer!